Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Groenendijk Persoonlijke Catering

culinaire catering voor particulieren en bedrijvenMesdagstraat 22
7556VN Hengelo

Telefoon:

06-40536369

E-mail:

Website:

http://www.persoonlijkecatering.nl

KvK:

51622092


Specialiteiten:
Culinaire catering voor particulieren en bedrijven in Twente en Noord-Brabant (regio Den-Bosch); Home Cooking, Moleculaire Gastronomie, borrels, buffetten, barbecues, events, workshops en demonstraties

Bedrijfsomschrijving:
Groenendijk Persoonlijke Catering creŽert alle ingrediŽnten die nodig zijn om uw (bedrijfs)feest tot een succes te maken. Ervaring, creativiteit, oog voor detail, meedenken en goed kunnen luisteren zijn de elementen die daarvoor als basis dienen.

Groenendijk Persoonlijke Catering laat zich geheel door uw persoonlijke wensen leiden en komt graag met u in contact om deze te bespreken.

Foto's


Bedrijfsfoto Groenendijk Persoonlijke Catering

Social Media

Groenendijk Persoonlijke Catering heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!
Rubrieken: Cateringbedrijven,
Diensten: Cateringdiensten,
Productsoorten: Catering,Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.